antipyrine antipyrine

FORESPØRGSLER I JORD OG KUNST

FORESPØRGSLER I JORD OG KUNST er en udstilling og et seminar der finder sted på gården Sønderholm nord for Aarhus. Landbrugsmaskinerne er rykket ud på marken. Mediale maskiner, fotografier, tekster og objekter er flyttet ind i laden.

FORESPØRGSLER I JORD OG KUNST har inviteret fire kunstnere til at arbejde med emner som ruralitet, urbanitet, økologi, kartografi, fællesskaber, vidensdeling, utopi, jord og kunst. Steder bliver genoplivet, energiopladt og undersøgt, vi bevæger os fra utopiens mulighedsbetingelser i en landsby i Kina over feltundersøgelser på Krajbjerg Hede ved Sønderholm til en psykedelisk erfaring af relationer og rum, alt sammen forbundet af jordlag og satellitter på en antropocæn klode.

FORESPØRGSLER I JORD OG KUNST supplerer udstillingen med et seminar. Gennem foredrag, markvandringer, feltundersøgelser, diskussioner og koncerter tænker vi seminaret som et sted og rum at mødes, diskutere og udfordre måden hvorpå vi indretter os i verden. Tiden er menneskeskabt, hvordan skaber vi tiden så vi ikke mister rummet?

udstilling: 22. august - 14. september 2014 (lør.-søn. kl. 11-16)

seminar: 29. august - 31. august

FORESPØRGSLER I JORD OG KUNST er kurateret af forlaget Antipyrine, Mai Corlin, Elise Engrob, Rasmus Graff og Mathias Kokholm
FORESPØRGSLER I JORD OG KUNST er støttet af Kulturstyrelsen
FORESPØRGSLER I JORD OG KUNST, omkobles og dokumenteres efterfølgende i sin helhed som en del af Kunsthal Aarhus' udstilling Systemics#4: http://kunsthal.dk/

find mere info på FORESPØRGSLER I JORD OG KUNSTs hjemmeside.